Francis Mario is een zelfwerkend patroon van een éénvoudig huisschildersbedrijf en staat garant voor een waaier aan persoonlijke vakkennis en vaardigheden.

 

Zo werd er na meer dan 30 jaar van vader op zoon een aanzienlijke ervaring en kennis opgebouwd in schilder-, behang-, decoratie-, en laminaatwerken, waarvan u als klant de vruchten plukt.

 

Steeds werken wij als ambachtelijk maar ook als vooruitstrevend bedrijf alleen met de meeste kwalitatieve materialen en verven van de beste merken. Boss Paints verven, Parador laminaat en vliesbehang Sixtex, Novelio, Artè….geniet onder andere van ons vertrouwen.

 

Een belangrijke tweede troef is dat wij vanaf de eerste kennismaking, het uit te voeren werk evalueren en onmiddellijk een tweede afspraak maken om u een correcte gedetailleerde prijsofferte te overhandigen.

 

De werken worden door ons zelf vakkundig uitgevoerd.  Zo weet u meteen wie in uw privé woning zal vertoeven. Onaangename verrassingen zijn dan ook uitgesloten.

 

U had graag onze prijs van uw renovatie- of nieuwbouwproject gekend?  Deze schilder uit Kontich maakt er een erezaak van u zeer snel na de visite van de zaakvoerder u een prijsofferte te bezorgen! Vraag ze hier alvast aan.

 

 

Duffelshoek 41 - 2550 Kontich Tel: 0477 20 02 96