Over Ons Schilderwerk Gallerij
Laminaat Behangen
Contact

Binnenschilderwerken

 

Het schilderen van binnenwerk biedt voor de zaakvoerder de kans om zijn vakmanschap te presenteren.  Kwalitatief en professioneel schilderwerk in combinatie met het juiste kleurgebruik, levert een onmiskenbare meerwaarde aan uw woning.

 

Schilderen is meer dan “een laagje verf”

 

Een verfsysteem is de combinatie van een correcte voorbereiding, schuurwerk, fijn plamuurwerk, de geschikte grondlaag, tussenlaag en een aangepaste afwerkingslaag. Dit niet alleen afhankelijk van het technisch aspect maar eveneens van de decoratieve verwachtingen.

 

De keuze van de juiste voorbereiding en grondlaag is een strikte voorwaarde om tot een kwalitatief en geslaagd eindresultaat te komen.

Buitenschilderwerken

 

Een duurzame esthetische afwerking van het buitenschilderwerk is niet vanzelfsprekend. Als vakman worden wij met tal van ondergronden in verschillende situaties geconfronteerd.  Vooral de typische Belgische bouwstijl met bakstenen in combinatie met ons vochtig klimaat, stelt het schilderwerk sterk op proef.

Het vroegtijdig afbladeren van verf komt dan ook frequent voor.

 

Ook andere situaties zoals verpoederde ondergronden en gebarsten cementeerwerk moeten de nodige aandacht krijgen om een duurzaam resultaat te garanderen.

Als vakman kennen wij deze typische situaties door en door.  Wij hebben jarenlange ervaring en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste produkten.

 

Onze voorbereidingen en verfsystemen bieden een perfecte oplossing voor het schilderen van zowel baksteenmetselwerk, cementering, beton als gasbeton en dit in vele mogelijke toestanden. Wij behandelen alle facetten van het verantwoord, esthetisch buitenschilderwerk.  Is het nu gevelschilderwerk met acrylaat, mineralen, syloxaan, kalei of houtwerk, ramen, deuren, dakgoten…. alles wordt afgewerkt voor en met een duurzaam resultaat.

 

Wij geven een waarborg van 10 jaar op gevelschilderwerken.

Duffelshoek 41 - 2550 Kontich Tel: 0477 20 02 96